Skip to content

Odžić: Kovačević i dalje sije mržnju prema svemu što nije njegove vjere i nacije

Vučićeva fašisoidna karikatura u liku Kovačevića, i dalje sije mržnju prema svemu što nije njegove vjere i nacije, poručio je zamjenik predsjednika SDP Petar Odžić, reagujući na izjavu predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića.

“Taj velji vjernik čak i blage dane koristi da prijeti, kako on kaže “nekadašnjoj braći”, samo kako bi se dodvorio velikom vođi! Da ima institucija u državi koliko sjutra bi morao da objasni poziv na bratoubilački rat, a ne da sjedi u fotelji slobodarskog Nikšića, koji se protiv ovakvih izdajnika i izroda uvjek borio! Sa takvima kao što si ti, ljudska mizerijo, nikad nijedan Crnogorac ne može biti brat, jer mržnja koju siješ zarad interesa tuđih država kosi se sa onim što Crnogorci jesu”, istakao je Odžić.

Pošto, kako dodaje, Kovačević prijeti cijeloj naciji, Odžić mu poručuje: “junačino” biraj i mjesto i vrijeme da prvo meni objasniš kako treba da mrzim Turke i ostale nesrbe, umjesto što ideš kao kukavica po policijskim stanicama da prijavljujes ako te neko nazove pravim riječima”.

“Gospodine Spajiću, jesu li ti ovo izmjene u rotaciji Vlade, jesu li ti ovo kompanjoni za rekonstrukciju koji će ti omogućiti da nas i dalje vučeš ka sunovratu! Ako jesu, siguran sam da nas Evropa čeka “raširenih ruku”. Jedva čekaju Kovačevića, Mandića i ostale evropejce”, zaključio je Odžić.