Skip to content

Odžić: Mišel otkazao posjetu, ali je zato šef svih profesionalnih Srba najavio

Šarl Mišel otkazao posjetu, ali je zato šef svih profesionalnih Srba najavio. I to kao svaki veliki vjernik na Petrovdan, zato ga je Mitropolit Amfilohije i cijenio onoliko, onomad.

Dobijanje IBAR-a nijesu mogli spriječiti jer o tome odlučuje EU, ali može preko svojih pijuna posvađati Crnu Goru sa svim susjedima, uništiti sve institucije u zemlji, staviti u blokadu pola lokalnih samouprava itd itd. Predlažem, da sa sobom povede Jovanu Jeremić, Milomira Marića, i Jelenu Karleušu koju je Milan zvao prije nego li Vučića. Uz Dragana Koprivicu, to će biti nezaboravan događaj!

Rezolucija u Jasenovcu služi da se doskorašnji šef crnogorskih Srba opravda  glavnom Šefu za izglasavanje Rezolucije o Srebrenici, a da li je uspio vidjećemo na Petrovdan. Djeluje kao da je recitator iz Mojanovića sve bliži da mu tu titulu uzme!  Zli jezici govore kako je Vojvoda umislio da je dovoljno jak, i da može dalje bez Vučića, ali da se brzo pokajao!

Vučić je Piksija riješio, pa će sad svratiti i da riješi Mandu, koji se i pored izglasavanja “Jasenovca” kiselo smijao dok mu je Dritan prenosio poruke iz zvaničnog Beograda. 

Svratiće Vučko i do Budve, kako bi pokušao da ispravi ono sto je Manda pokvario.

Zanimljivo je da koalicioni partneri sa državnog nivoa sve ovo gledaju i ne smiju pisnut, iako se svi deklarišu kao Evropejci, neki su evropejci sad, a neki čini mi se juče!

Bojim se da uz njih takve kakvi jesu, mi ćemo u Evropu, taman kad i oni u Prizren, “DOGODINE”!