Skip to content

OO SDP Tuzi formirao izborni štab za predstojeće lokalne izbore u Tuzima

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Tuzi formirao je izborni štab koji će rukovoditi izbornim aktivnostima i kampanjom naše liste na predstojećim lokalnim izborima u Opštini Tuzi koji će biti održani 5. marta. Za samo par dana prikupljeni su potpisi podrške što je jasan pokazatelj značajnog rasta povjerenja u ispravnu i dosljednu politiku koju Tuzani prepoznaju.

Čvrsto uvjereni i opredijeljeni da opština Tuzi zaslužuju odgovorno i kvalitetno upravljanje u narednom periodu, OO SDP Tuzi potpisao je Sporazum o osnovnim principima sa Pokretom za Tuzi sa kojim će kroz nastavak razgovora definisati zajednički izborni nastup.

Uvjereni smo da koncept značajnog uključivanja građana, kao i lokalnih udruženja, može značajno doprinijeti optimalnom rezultatu uz pomoć kojeg ćemo unaprijediti život svih naših sugrađana. Tuzi treba da se razvijaju na moderan i evropski način, uz punu posvećenost očuvanju građanskog koncepta društva i zajedništva koje je naš kraj od davnina krasilo. Na to smo ponosni, a u narednom periodu pred nama su ozbiljni izazovi unaprjeđenja infrastrukture, stumulansa za razvoj privrede i značajne podrške vrijednim poljoprivrednicima, čime će se stvoriti osnova za ubrzani razvoj Tuzi.