Skip to content

Predata odbornička lista “SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad”

Socijaldemokratska partija Crne Gore, koja će na predstojećim lokalnim izborima u Danilovgradu u okviru širokog građanskog saveza pod nazivom “SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad”.

Lista predstavlja  politički koncept baziran na snažnoj podršci građana i nezavisnih kandidata koji su kroz svoj dosadašnji rad i aktivizam dakazali da su im opšte dobro i razvoj zajednice – ključne životne vodilje. Nosilac liste Željko Brajović istakao je da je želja svih koje je okupio ovaj koncept da pokažu da se u Danilovgradu može raditi puno bolje i drugačije, na zadovoljstvo svih naših sugrađana. “Našim Danilovgradom upravljati iz Danilovgrada, stručno i odgovorno, svim srcem na konceptu građanskog i otvorenog društva.” – rekao je on.

Lista “SDP i građani – Svim srcem za Danilovgrad” privukla je pažnju brojnih Danilovgrađana kao izuzetno raznovrsna lista na kojoj se nalaze istaknuti i ugledni Danilovgrađani – studenti, radnici, umjetnici, istaknuti privrednici, magistri i doktori nauka iz raznih krajeva Danilovgrada, od kojih većina ranije nije bila aktivno politički angažovana. “Misija je da naš grad učinimo pokretačem razvoja, napretka i kvalitetnog života svih naših sugrađana, kako bi Danilovgrad bio grad u kojem se sa zadovoljstvom živi i radi, a ne mjesto iz kojeg se odlazi u potrazi za boljim uslovima za život.

Sigurni smo da će upravo naša lista biti najveće pozitivno iznenađenje predstojećih lokalnih izbora i pobjednički izbor Danilovgrađana koji žele život u boljem i ljepšem Danilovgradu.

OO SDP Danilovgrad