Skip to content

SDP Bar: Nova energija će nam obezbijediti bolji izborni rezultat u Baru

U Baru je juče održana sjednica izbornog štaba Socijaldemokratske partije koju je vodio predsjednik barskog Odbora Vladimir Božović a bili su prisutni i zamjenik predsjednika partije Borislav Banović i generalni sekretar i kandidat za poslanika na listi „SDP – Za našu kuću“ Ivan Vujović.

Sjednici su prisustvovali brojni članovi i funkcioneri OO SDP Bar a ona je bila posvećena aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

Iskazano je posebno zadovoljstvo zbog prisustva velikog broj novih i mladih članova Odbora što daje posebnu energiju i uvjerenje u bolji izborni rezultat SDP-a u Baru.

Članovi su naglasili zadovoljstvo što je partija nastavila putem čuvanja onih vrijednosti koje je baštinila tokom čitavog svog trajanja a to su građanske i proevropske vrijednosti uz stavljanje socio-ekonomskih tema u svoje prioritete čime su se program partije i njena politika oduvijek krasili.

Opštinski Odbor SDP Bar će kao i uvijek do sada pružiti maksimalnu podršku i uprkos turbulentnim političkim procesima koji su na sceni u Crnoj Gori nastaviti da bude jedan od vrijednosnih stubova partije baš onako kako je Bar simbol prosperiteta, patriotizma i zajedništva u Crnoj Gori. OO SDP Bar će pojačan novim licima i mladom energijom biti pokretačka snaga partije i u budućnosti.

OO SDP Bar