Skip to content

SDP Budva: Turistička sezona je počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi, iz koje po svemu sudeći ne smiju izaći na izbore

Grupna Kongres
Jučerašnjim nepotpisanim saopštenjem kriznog odbora NSD Budva dodatno se zbunjuju građani, saopštili sui z OO SDP Budva.

“Naime odbornici koji su više puta bojkotovali i prekidali skupštinu na kojoj je trebalo da se izabere makar jedan potpredsjednik, kako bi lokalna uprava u Budvi funkcionisala, sada pozivaju na hitno sazivanje više puta prekinute hitne sjednice SO Budva”, navode u saopštenju.

Takođe, kako dodaju, zbunjujuće je i da Mandić preko svoje Vlade pokušava da eliminiše teret uhapšenog predsjednika, kroz uvođenje “prinudne uprave”, dok dio odbornika koji mu nije otkazao poslušnost sada traži da se održi skupština koju su sami prekidali više puta.

“Turistička sezona je počela, a DF i dalje u cirkuskoj predstavi, iz koje po svemu sudeći ne smiju izaći na izbore. Izborna volja, “krizni odboru” više ne postoji, svjesni ste da vas najbliži više neće glasati posle blamaže koju ste priredili Budvi! Izađite na izbore, nemojte se i dalje kriti iza nepotpisanih saopštenja, lažnih facebook profila i iza floskula koje više nijesu ni smiješne! O izbornoj volji možete pričati samo kada se ponovo izmjerite, poslije cirkusa koji ostavljate za sobom, ako uopšte uspijete izaći na izbore“, zaključuju u saopštenju.