Skip to content

SDP: Burzanović i Otašević dokaz kakva je bila kadrovska politika Vesne Bratić 

Najnoviji u nizu vulgarnih i opasnih napada na poslanicu SDP Draginju Vuksanović Stanković došao je od VD direktora OŠ “Marko Miljanov”, jedne od najznačajnijih podgoričkih osnovnih škola, ali i nastavnice muzičkog iz OŠ u Baru.

Postupci izvjesnih Predraga Burzanovića i Radmile Otašević su još jedni u nizu dokaza kakva je bila kadrovska politika odlazeće nacionalističke Vlade, pogotovo u oblastima za koje je bila zadužena Vesna Bratić. Upravo zbog ovakve sramne kadrovske politike u oblasti obrazovanja SDP je i pokrenula Inteprelaciju za smjenu Vesne Bratić koja je usvojena od strane poslanika u decembru 2021.

Ovim primitivnim i nedoličnim ponašanjem treba da se bavi Tužilaštvo, kako se osobe sličnog mentalnog sklopa kao Burzanović i Otašević ne bi ohrabrivale da organizuju i opasnije aktivnosti protiv poslanice Skupštine Crne Gore.

Porazno je da ovakve osobe mogu da priđu obrazovnim institucijama, a kamoli da ih vode, ali je na svima nama koji želimo građansku, evropsku, multinacionalnu i Crnu Goru pristojnih i časnih ljudi zadatak da poslije smjene ovakve Vlade nastavimo sa našom borbom.

A Burzanović bi za početak mogao da nauči i riječi velikog Marka Miljanova čije ime nosi škola na čijem je čelu – da je čojstvo braniti drugoga od sebe i da prestane da bruka i sebe i instituciju na čijem je čelu.

Medijski pul SDP