Skip to content

SDP Cetinje: Vlast će činiti isključivo naša lista i Stara garda, sve drugo manipulacija

Cetinjski DPS misli da će 100 puta ponovljena neistina i obmana postati istina, pa sada odjednom citiraju Aleksu Bečića oko navodnog sporazuma SDP i Demokrata.

Više radi javnosti, po ko zna koji put ponavljamo – vlast na Cetinju će činiti jedino SDP i Građani i Stara garda LSCG. Sve ostalo su jeftine manipulacije, a cetinjska i crnogorska javnost će u to veoma brzo moći da se uvjeri.

Pozivamo cetinjski DPS da shvati da gubitak vlasti nije smak svijeta, i da poslije skoro 30 godina njihovog neuspješnog vladanja i svođenja Cetinja na nivo uništenog grada, došlo vrijeme da neko pokuša drugačije i mnogo odgovornije.

Pozivamo ih da, umjesto neistina i uvreda koje ovih dana upućuju svojim sugrađanima, shvate i da smo mi na Cetinju najbliži jedni drugima. Mnogo bliži nego što su im blizu umišljeni podgorički koordinatori koji su pokazali da ne razumiju ni Cetinje ni osnovne političke odnose.

Vlast SDP i Građana i Stare garde LSCG biće snažno crnogorska, otvorena i reformska, i takvu vlast možete i vi da podržite.

Umjesto što čitate i tumačite saopštenja Alekse Bečića, kolege iz DPS-a, bolje bi vam bilo da, kada već to nijeste do sada radili, počnete da razmišljate o dobru i interesima svih građana Cetinja.

OO SDP Cetinje