Skip to content

SDP i Pokret za Tuzi zajedno nastupaju na izborima 5. Marta

Socijaldemokratska partija SDP će na lokalnim izborima u Tuzima nastupiti zajednički sa Pokretom za Tuzi, a na listi će se naći i nezavisni građani.

“Zajednička lista okuplja izuzetan broj veoma uglednih i dokazanih građana Tuzi, a predvodiće je magistar krivičnih nauka, naš kandidat za predsjednika Opštine Husein Đoković“, kazali su za CdM.

Poručuju da su sigurni da će ova lista dobiti značajnu podršku sugrađana, jer, kako kažu, redstavlja Tuzi u malom, sa kandidatima koji dolaze iz skoro svih mjesnih zajednica i suštinski predstavljaju ono na što su ponosni – multietničke i multivjerske Tuzi.

“Ideja oko koje smo se okupili je ideja razvijene i uspješne opštine, koja će biti ugodno mjesto za razvoj porodice u kojoj će svako moći dobro da živi od svog rada”, poručuju iz Liste SDP i Pokret za Tuzi.

Kažu da će posebnu pažnju posvetiti pitanjima razvoja infrastrukture i to u svim mjesnim zajednicama, kao i stvaranju preduslova za dinamičan razvoj preduzetništva, posebno u oblastima poljoprivrede, ugostiteljstva, zanatstva, trgovine i turizma kroz pokretanje većeg broja manjih, porodičnih preduzeća.

“Unaprijedićemo ono po čemu su danas već prepoznati naši vrijedni i marljivi sugrađani. Snažno ćemo podržati mlade u Tuzima, kako bi imali “sve uslove za zasnivanje porodice, kvalitetne predškolske i školske ustanove i raznovrsne kulturne i zabavne sadražaje, sportske poligone i dječija igrališta””, istuču oni.

Tvrde i da je njijov koncept i ideje već sada dobile velike simpatije sugrađana.

“Za samo dva dana smo skupili preko 250 potpisa podrške za predaju liste i izvjesno je da će upravo lista “SDP i Pokret za Tuzi – svim srcem za Tuzi” biti najveće pozitivno iznenađenje ovog izbornog ciklusa i da ćemo biti ključni činilac za formiranje budeće gradske uprave”, kazali su za CdM.

Izbori u Tuzima biće održani 5. marta.