Skip to content

Socijaldemokratskoj partiji pristupio uspješni privrednik Ersal Pepić 

Socijaldemokratskoj partiji pristupio je diplomirani ekonomista i uspješni privrednik Ersal Pepić. Riječ je o jednom od najperspektivnijih mladih ekonomista u našem gradu, koji već sada vodi firmu koja uspješno posluje i zapošljava veći broj naših sugrađana. Takođe, raduje nas činjenica da je Pepić jedan od onih koji se poslije završenih studija vratio u rodni grad kako bi doprinio njegovom razvoju.

“Kroz studije i profesionalnu karijeru bio sam vođen idejom razvoja grada u kojem sam rođen i koji za mene i moju porodicu znači mnogo. Zbog toga što prepoznajem istu ljubav prema Rožajama i Crnoj Gori i kod uglednih ljudi koji vode rožajski SDP, odlučio sam da kao građanin pristupim i dam doprinos razvoju našeg grada” istakao je Pepić u izjavi povodom pristupanja Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore.

“Siguran sam da Rožaje može mnogo više nego što je danas slučaj, da može biti motor razvoja sjevera Crne Gore, ali i cijele regije, prije svega zbog ogromnog ljudskog potencijala sa kojim raspolaže. Zbog toga dajem punu podršku konceptu depolitizovane, profesionalne i efikasne javne uprave za koju se SDP zalaže i koju samo SDP potencira. U 30 godina postojanja te partije nije se napravila ni jedna greška u ključnim političkim odlukama, a smatram da se upravo kroz uključivanje novih, profesionalno ostvarenih ljudi, može zajedničkim snagama napraviti mnogo za naš grad” – naveo je Pepić u izjavi povodom pristupanja Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore.

Socijaldemokratska partija Crne Gore