Skip to content

Stanić: Očekujemo reakciju onih koji su Delića i ostale izabrali na odgovorne funkcije

Predstavnici nekoliko Opština iz Crne Gore su juče podnijeli izvještaj o stanju u svojim sredinama u – Skupštini Srbije! Pretvaranje sopstvenih građana u dijasporu susjedne Srbije i podanički odnos predstavnika DF prilikom posjete nas ne iznenađuju, ali očekujemo reakciju onih koji su Delića i ostale izabrali na odgovorne funkcije.

Zato postavljamo pitanje – da li gospoda iz Demokratske Crne Gore, URA i Evrope Sad smatrate da  ovakvo ponašanje doprinosi jačanju državnosti i suvereniteta Crne Gore ili se pojedini opštinski funkcioneri iz naše zemlje pretvaraju u službenike Vučićeve vlasti?

Rušenje ustavnog sistema i narušavanje teritorijalnog integriteta države koje sprovode funkcioneri DF se vrši i u vaše ime. Niko od njih ne bi bio ni predsjednik Opštine ni Skupštine bez vaše podrške. Zbog toga je i za građane tih Opština, ali i cijele države suštinsko pitanje za ove partije: da li ćete zbog ovoga hitno pokrenuti pitanje odgovornosti i razriješiti one koji s budžeta Crne Gore očigledno služe interesima i podnose izvještaje drugoj državi?

Mirko Stanić

Član Predsjednišva SDP