Skip to content

Vujović: Evropski put su nam namjerno zaustavili da bi nam servirali Vučićeve balkanske saveze

Građani Crne Gore svjedoče još jednoj razmjeni najtežih optužbi između aktuelnih političkih saveznika  u kojoj se ne biraju sredstva za bolju poziciju u susret izborima.

Nedopustivo je da premijer u tehničkom mandatu koristi državne resurse za predizborne svrhe i to samo četiri dana prije izbora. Nevjerovatna je količina zloupotreba za kojima se spremno poseći sa ciljem manipulisanja i rasturanja i ono malo od institucija što nam je ostalo, sve u cilju političkog marketinga.

Nema sumnje da je na sceni sprega Abazovića i bivšeg DF-a koja suštinski svih ovih godina besprekorno funkciniše.

Ovo se čini kao koordinirana paraobavještajna akcija protiv Spajića, ali za koju je sam kriv jer je sam odlučio s kim će se u kolo hvatati.

Ono što je građanima važno poručiti je da ako ova ekipa sjutra zajedno sastavi vlast, četiri godine ćemo gledati haos, zloupotrebu institucija i obavještajne igre. Evropa nam neće doći sjutra, a kamoli sad i bićemo zemlja propuštenih prilika, dok će građani dnevno gledati igrokaze i međusobna optuživanja na temu ko je veći kriminalac.

Crnoj Gori je potrebna ozbiljna i stabilna a ne trač politika. Potreban nam je evropski put koji su nam namjerno zaustavili da bi nam servirali Vučićeve balkanske saveze, i u skladu sa tim i političke manire, odnosno sveopšti neukus, koji nam se dnevno servira na javnoj sceni.

Zato pozivam građane da dobro razmisle kako bi nam.mogla izgledati vlast. I da biraju SDP jer smo garant stabilnosti. ozbiljnosti i nastavka evropskog puta Crne Gore.

Ivan Vujović

Generalni sekretar SDP

Kandidat za poslanika na listi “SDP – Za našu kuću”