Skip to content

Vujović: Srušiti premijera koji je kao niko prije obrukao CG, falsifikatorski ugovor će ubrzo biti oglašen ništavim

Prevarno i kukavički kao i sve što radi, Dritan Abazovic je danas potpisao ugovor sa SPC zbog čega pozivamo da se već sjutra preda inicijativa za pad Vlade i sruši premijer koji je kao niko prije njega obrukao Crnu Goru.

Ovaj ugovor zbog toga što je neustavan, nezakonit, falsifikatorski i antidržavni će prvom prilikom, a to će biti veoma brzo, biti oglašen ništavim.

Abazović misli da je ovom nečasnom i sramnom rabotom srušio i ponizio Crnu Goru, a u stvari je srušio sebe i svoje izdajničku namjere i politiku učinio potpuno očiglednom.

U cijelom ovom procesu odnio se prema crnogorskim nacionalnim interesima, prema vjerskim i nacionalnim pravima Crnogoraca, istoriji i tradiciji ove zemlje, kao prema nečemu tuđem i stranom, kao prema neprijteljima.

Pored toga unio je dodatnu destabilizaciju, nemir i podjele, i u ključnom momentu spriječio Crnu Goru da uđe u brzu traku pristupanja Evropskoj uniji.

To je sve uradio kao klasičan Vučićev vazal i poslušnik i kao takav će ostati ubilježen u crnogorskoj istoriji, dok će Crna Gora njegovom političkom smjenom ubrzo dobiti čistu evropsku Vladu koja će uvesti zemlju u EU i poništiti antidržavni ugovor sa SPC.

Ivan Vujović

Generalni sekretar SDP