Skip to content

Vujović: Tražimo podršku građana, a ne partija

Ivan Vujović apropo izbora sjutra na Cetinju

Ne možemo uticati ko će nas podržati i iz kojih motiva to radi. Tražimo podršku građana – ne treba nam bilo čija partijska podrška. Građani su slobodni nijesu vlasništvo nijedne partije!

Koliko dobra žele SDP-u – i jedni i drugi i treći, svako iz svojih razloga, dobro znamo. Osjetili i osjećamo na koži. Zašto, zna se i to. Složna braća iz 90-ih promijenili dresove ali ne i ponašanje. Jednima na udaru zbog otpora velikosrpskom nacionalizmu, drugima jer imamo kičmu koju “partnerski” nijesu uspjeli da slome. Niti će ikad bez obzira na cenzus.

Sav naš “grijeh” je samo to, a žao nam je što smo im svima nemirna savjest.

Dakle, tražimo podršku GRAÐANA a ne partija na Cetinju, koji najbolje znaju ovo o čemu pišem. I nepogrješivo vide svačija djela, podvale, rovarenja i motive. Vazda je bilo tako i vazda će biti. Jer na Cetinju lažni patriotizam ne prolazi a posebno ne sluganstvo bilo kome.

Što god da bude śutra mi smo zahvalni časnim građanima Cetinja jer će odlučiti slobodnom voljom. Kad tako odlučuju ne mogu pogriješiti. Da li smo, uz sve naše mane, dostojni njihove podrške nek pokažu izbori.

Da je vječna slobodna Crna Gora, da je vječno vazda slobodno Cetinje!

Ivan Vujović

Generalni sekretar SDP