Skip to content

Vuksanović Stanković: Milatović bio dio tima koji je 5. septembra sproveo brutalno nasilje nad građanima na Cetinju

Jakova Milatovića jako boli istina da je bio dio tima, zajedno sa Zdravkom Krivokapićem, Vesnom Bratić, Markom Milačićem i drugima, koji je po direktivi zvaničnog Beograda 5. septembra sproveo brutalno nasilje nad građanima na Cetinju.

Jakova Milatovića boli istina jer svako zna da je on kao dio tog tima bio spreman da ugrozi građanski mir u Crnoj Gori samo da bi udovoljio zahtjevima SPC. Bio je spreman na to i pored upozorenja tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova i zvaničnih procjena bezbjednosnih službi da se to može desiti

I trebalo je da se Jakovu Milatoviću saopšti samo zrno ove gole istine pa da on pokaže svu buku i bijes i da se predstavi u punom svjetlu onakav kakav zaista jeste, govoreći o nekakvom fašizmu. Ako vi uopšte razumijete težinu i značenje riječi fašizam i nacizam.

Znamo da istina boli g-dine Milatoviću, ali ja za razliku od Vas i Vaših kolega služim se samo istinom koliko god ona neprijatna bila. A istina je, priznajem, uvijek neprijatna samo za one koji su grešni. Galama i neistine koje iznosite samo dodatno pojačavaju sliku vaše grešnosti.

Gdine Milatoviću, taj vaš grijeh i ljagu koju nosite ne može ništa sprati. Neko ko je bio spreman da ugrozi mir i živote ljudi zarad tuđih ili bilo kakvih interesa ne zaslužuje da bude predsjednik svih građana. Građani su vas pročitali gdine Milatoviću i moraćete da se pomiriti sa tim.

Draginja Vuksanović Stanković

Kandidatkinja SDP za Predsjednicu Crne Gore