Skip to content

Vuksanović Stanković: Ministrima Spajiću i Milatoviću oduzeti pasoše

Poslanica Socijaldemokratske partije Draginja Vuksanović Stanković je komentarišući Predlog Budžeta za 2022. godinu istakla da je Evropa već sad stigla kod nas.

“Imamo evropske cijene. Prvi januar građani dočekuju sa strijepnjom, plaše se da će ostati bez posla. Nemamo problem da se poveća minimalna zarada, ali imamo problem sa dinamikom i koracima kojima se ide. Ne smijemo zbog populizma dovesti u pitanje ijedno radno mjesto, a ne desetine hiljada. Ne želim da dođemo u situaciju da vaš politički projekat bude najskuplji politički projekat u Evropi. Neće cijenu platiti ni Zdravko, Milojko, Jakov, no svi građani i crnogorska privreda. Što je najgore ministre, Vi se igrate sa nadom građana u bolje sjutra. Nemojte da ljudi prime dobru platu 3-4 mjeseca, a onda im kažete da više nema novca u budžetu. Jer ćemo doći u situaciju kada će građani shvatiti da je prevara”, navela je ona.

“Mislim da bi trebalo uzeti pasoše ministru Spajiću i Milatoviću kada građani shvate da su prevareni, da ne smijete pobjeći iz države, nego da se suočite sa građanima. Nema bježanja. Kada dođemo u situaciju da narod nema ljeba da jede i kada ne budemo primali ni plate ni penzije zbog ovog projekta. Samo se vi smješkajte, ništa meni ovo nije smiješno, ministre”, poručila je poslanica SDP-a Spajiću.

“Kada izanaliziramo ovaj spisak želja ja moram da konstatujem da ste ministre Spajiću obesmislili i Djeda mraza”, istakla je Vuksanović Stanković, poručujući da je bitno da štetočinska Vlada ode što prije.