Skip to content

Vuksanović Stanković: Očekujemo podršku prijatelja iz Force i njihovih birača

Kandidatkinja za predsjednicu Crne Gore dr Draginja Vuksanović Stanković sastala se danas u Ulcinju sa rukovostvom Nove demokratske snage – FORCA, gdje je u otvorenom i srdačnom razgovoru razgovarano o predstojećim predsjedničkim izborima.

“Danas sam imala čast da se susretnem sa rukovodstvom Force koju predvodi kolega iz Skupštine, Genci Nimanbegu kako bi razgovarali o podršci mojoj predsjedničkoj kandidaturi.

Uvijek je zadovoljstvo razgovarati sa onima koji su osvjedočeni borci za suverenu, građansku i proevropsku Crnu Goru, sa onima koji su svoju borbu vodili i dokazali u najtežim vremenima naše bliske prošlosti. Zbog vrijednosti koje su nam zajedničke smatram da se naša borba vodi istim kolosjekom, istim putem, ka istom cilju – građanskoj Crnoj Gori, punopravnoj članici Evropske unije.

Naša domovina mora biti jednaka, ravnopravna i otvorena za sve. Nećemo pristati da je ona nečija više a nečija manje, zato ćemo zajedno istrajati u borbi za pravednije i inkluzivnije društvo i državu koju će svako poštovati i osjećati kao svoju.

Kao osoba koja je i u Skupštini, ali i svugdje gdje je trebalo širom naše zemlje dokazala da se borim za jednaka prava svih u Crnoj Gori prenijela sam prijateljima iz Force da mislim da zaslužujem podršku Force i njenih birača, kao i svih onih progresivnih snaga i pojedinaca koji žele da je vide kao modernu i naprednu državu.