Zeković: Abazović sprovodi Vučićevu kampanju kriminalizacije svih neistomišljenika

Potpredsjednik Socijaldemokratske partije, Bojan Zeković kazao je da premijer Dritan Abazović sprovodi “Vučićevu kampanju kriminalizacije svih neistomišljenika”. 

Kada građani protestuju zbog opšte klerikalizacije društva i podvođenja države tudjim interesima Dritan Abazović odgovara: “nijesam čuo da idu na protest dok nije pao kokain”. Kada NVO i građani ukazuju da se ugovorom sa SPC pored neistina i istorijskih falsifikata krši nekoliko zakona, on odgovara: “Nije njima do temeljnog ugovora, već do Europola”, navodi Zeković.

Kada se, dodaje on, ukaže da je povratnik, osuđivan i za ubistvo u pokušaju, krajnje neprimjereno rješenje za generalnog inspektora ANB, on odgovara da je njegov drug odlično rješenje, a da “paniku prave oni koji su podržavali ranije zloupotrebe u ANB”.

“U suštini sprovodi Vučićevu kampanju kriminalizacije svih neistomišljenika, oni koji ukazuju na nezakonitosti i greške su “kriminalci koji strahuju od Europola, podržavaoci bivših zloupotreba i “lelekači” za zaplijenjenim kokainom”, dok je poštenje rezervisano za njega i Aleksandra Vučića”, napisao je Zeković na Tviteru.