Skip to content

Zeković: AEM da onemogući emitovanje Happy TV i njihovog huškačkog sadržaja

Socijaldemokratska partija poziva Agenciju za elektronske medije da hitno onemogući emitovanje programa Happy televiziji koja u kontinuitetu proizvodi huškačke sadržaje a sinoć je imala kulminaciju sa emisijom pod temom “Da li će pasti krv u Crnoj Gori?” Medijski šljam iz regiona koji godinama kulturološki i informativno truje naš javni prostor sada ide korak dalje i pokušava isprovocirati sukobe u Crnoj Gori.

Naše unutrašnje razlike su naše i rješavaćemo ih dogovorom, kao mnogo puta do sada, ali svi zajedno ne smijemo dozvoliti da budemo alatka u tuđim rukama i da drugi ostvaruju svoje interese zavađajući nas među sobom. Svi građani Crne Gore, uprkos razlikama moramo biti nepodijeljeni u odlučnosti da se problem riješi na miran način i ne dozvolimo da nas radikalska vlast iz Beograda huška jedne na druge.

Pozivamo predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjenika Vlade Crne Gore da osude pokušaj stvaranje nemira kako bi “pala krv u Crnoj Gori” i obezbijede poštovanje zakona i nemogućnost emitovanja sličnih sadržaja ubuduće.

Bojan Zeković

Potpredsjednik SDP